Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Nanjing Sonny Imp& Exp Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

ΟΜΠ του Ναντζίνγκ Sonny & Co. Exp, ΕΠΕ, ένα μέλος κλειδί της συμμαχίας εργοστασίων παιχνιδιών στην περιοχή του Ναντζίνγκ.

 

Είμαστε εξειδικευμένη κατασκευή των παιχνιδιών βελούδου, των σακιδίων πλάτης βελούδου, των ζωντανεψοντων παιχνιδιών, των βασικών αλυσίδων και άλλων εξαρτημάτων βελούδου. Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας παιχνιδιών.

 

Το εργοστάσιό μας πραγματοποιεί πολλούς λογιστικούς ελέγχους όπως BSCI, SEDEX, Walmart, στόχος, Sedex, Coca-Cola, ICTI, FAMA και ούτω καθεξής.

 

Έχουμε κρατήσει σταθερά με τους εκτιμημένους πελάτες μας στην Ευρώπη, ΗΠΑ για 15years. Η εμπειρία διεθνών αγορών μας κάνει να ξέρουμε γιατί, ξέρτε τι και ξέρτε πώς σε αυτήν την βιομηχανία.

 

Ερευνάμε τις καινούργιες αγορές για να συντηρήσουμε περισσότερους πελάτες.

 

Προσφέρουμε τα νέα στοιχεία και δημιουργούμε με το αίτημα ή τα δείγματα των πελατών από τους πελάτες.

 

Ο cOem είναι επίσης ευπρόσδεκτος.

 

 

Τα παιχνίδια είναι αντίληψη παιδιών ′ s για τον εξωτερικό κόσμο, που αποκαλύπτει τα ιδανικά και φιλοδοξίες βλάστησής τους. Ο Sonny, δίνει στα παγκόσμια ′ s παιδιά τα φτερά των ονείρων τους.

Το 2012, ο Sonny ιδρύθηκε στο Ναντζίνγκ. Στρεφόμαστε στην επιχείρηση εξαγωγής του παιχνιδιού βελούδου, του σακιδίου πλάτης βελούδου, του ζωντανεψονταυ παιχνιδιού βελούδου και όλων των ειδών ελαφριών βιομηχανικών στοιχείων. Προσπαθούμε να βρούμε τα προϊόντα που ταιριάζουν με την ανάγκη πελατών μας ′ s καλά. Κατάλληλες προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες. Η υψηλή ζήτηση των πελατών είναι το movitation μας.

Ο Sonny είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας παιχνιδιών. Εξερεύνηση, εκμάθηση. Και αναπτυσσόμενος τα νέα υφάσματα και τις νέες μορφές. Αρχίζουμε με το δημιουργικούς προγραμματισμό και την παραγωγή δειγμάτων. Εμμένοντας στην επαγγελματική τοποθέτηση σχεδίου, κάνουμε τις εβδομαδιαίες συνεδριάσεις για να συζητήσουμε την ανάπτυξη των νέων προϊόντων. Κάθε χρόνο, κρατάμε να ερευνήσουμε την αγορά στη Γερμανία, Γαλλία, Ιαπωνία, ΗΠΑ και ούτω καθεξής, συμμετέχουμε στην απελευθέρωση των νέων μοδών. Δίνουμε προσοχή στην ανάπτυξη της βασικής τεχνολογίας, αρχικές δημιουργικές ιδέες, και σεβόμαστε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Είμαστε πεινασμένοι για να είμαστε καλύτεροι και να πάμε πέρα. Για τις λεπτομέρειες όχι τελειοποιήστε, κάνουμε ξανά και ξανά τη δειγματοληψία, και την επιθεώρηση. Δίνουμε πάντα προσοχή στις αλλαγές των νόμων και των κανονισμών ασφάλειας παιχνιδιών, και σύμφωνα με τις διαφορετικές ασφάλειες προτύπου των διαφορετικών αγορών εξαγωγών παιχνιδιών, εξετάζουμε τις λεπτομέρειες στη διαδικασία σχεδίου για να αποφύγουμε τους διάφορους κινδύνους ασφάλειας. Οι εγκαταστάσεις και οι προμηθευτές παραγωγής μας πραγματοποιούν τους πλήρεις λογιστικούς ελέγχους. Το εργοστάσιό μας έχει περισσότερους από 100 εργαζομένους και η ικανότητα παραγωγής επεκτείνεται για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση πελατών.

Η ομάδα του Sonny ′ s είναι όπως μια οικογένεια, θερμός και αγαπώντας. Έχουμε τα διάφορα προγράμματα χτισίματος ομάδας, πλούσιος και ζωηρόχρωμος. Οι υπάλληλοι που εμπνέονται από την αγάπη αυξάνονται στις σταδιοδρομίες τους, που σημειώνουν γρήγορη πρόοδο και που αισθάνονται ευτυχείς. Στο περιβάλλον εργασίας μας, ο καθένας προσπαθεί να βελτιωθεί.

Είναι η ευθύνη και η υποχρέωσή μας να κάνουμε κάτι για να προστατεύσει το γήινο ′ s περιβάλλον. Μειώνουμε πολύ το περιβαλλοντικό ίχνος μας με τη διάσωση της ενέργειας και του νερού, με την ανακύκλωση του εγγράφου γραφείων και τη βελτίωση της συσκευασίας προϊόντων και επίσης του πράσινου ταξιδιού. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των υψηλότερων προϊόντων και ανησυχούμε για την υλικές πρόσβαση και την παραγωγή σύμφωνα με τις αρχές της κοινωνικής ευθύνης και της δίκαιης συναλλαγής. Όχι μόνο επειδή βοηθά τους εργαζομένους να δημιουργήσουν το καλύτερο μέλλον, αλλά και προστατεύει το κλίμα πλανητών ′ s.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 2012, ο Sonny ιδρύθηκε στο Ναντζίνγκ.

 

Στρεφόμαστε στην επιχείρηση εξαγωγής του παιχνιδιού βελούδου, του σακιδίου πλάτης βελούδου, του ζωντανεψονταυ παιχνιδιού βελούδου και όλων των ειδών ελαφριών βιομηχανικών στοιχείων.

 

Προσπαθούμε να βρούμε τα προϊόντα που ταιριάζουν με την ανάγκη του πελάτη μας καλά.

 

Κατάλληλες προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες. Η υψηλή ζήτηση των πελατών είναι το movitation μας.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Sonny

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000.00-2000000.00

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Nanjing Sonny Imp&amp; Exp Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Nanjing Sonny Imp&amp; Exp Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Nanjing Sonny Imp&amp; Exp Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Nanjing Sonny Imp&amp; Exp Co., Ltd. Πιστοποιήσεις